Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Majiteli jednoho z nejlepších hlasů v České republice, zpěvákovi Bohuši Matušovi (50), to už skoro čtyři roky překvapivě klape s pětadvacetiletou blondýnkou Nikolou. Ovšem kdo by si myslel, že jejich soužití je zalito pouze sluneční září, ten by se mýlil.

V rozdělení rolí v domácnosti ale problém není. „On mi dělá hospodyňku,“ smála se Nikola. „Je to pravda. A zrovna dnes jsem jí přišil knoflík. Niki zase spravovala kohoutek,“ doplnil ji Bohuš.

Na dotaz ohledně žádosti o ruku, zda to bude také opačně a Nikola bude tou, která poklekne, už tak jasno nebylo. „Já ho tam dotáhnu,“ smála se nejdřív, pak ale dodala, že to nebude tak jednoduché. „On nemá rád závazky. Je známý tím, že si radši počká,“ svěřila Super.cz.

Nikola prý není moc žárlivá, ale záleží na tom, o koho jde. "V poslední době mi volá hlavně osmasedmdesátiletá paní z Boleslavi, které dal moje číslo bůhví kdo. Obávám se, že právě Niki," přiznal Bohuš. "Ale horší je, když nám pod okny v noci zpívají mnohem mladší hlasy," dodala Nikola. "Uklidni se, to jsou přece chlapi," uzavřel zpěvák, o jehož sexuální orientaci panovaly jisté pochybnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám