Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Ndeshi Panda Nangolo si na začátku roku prožila těžké chvíle, když kvůli úrazu na sjezdovce přišel o život otec jejího čtyřletého syna Sebastiana, teprve dvaatřicetiletý fotbalista Vašek Drobný. Ale teď už zase září štěstím. Bude mít druhé dítě a už je i zasnoubená.

S uměleckým truhlářem Vojtou Turínským je Ndeshi rok a dva měsíce a nyní je v pátém měsíci těhotenství. "Cítím a doufám, že to bude zase kluk. I Sebík by to chtěl, aby měl kamaráda na hraní," svěřila Ndeshi.

Modelka ještě stále předvádí, ale už by ráda skončila. "Když jsem byla těhotná minule, ještě týden před porodem mne mohli vidět na mole. Tentokrát bych si ráda odpočinula. Mít dvě děti bude už tak záhul," míní.

Tentokrát ovšem Ndeshi, která pochází z Namibie, čeká nejen porod, ale také svatba. "Vojta mne požádal o ruku," svěřila a ukázala i nádherný zásnubní prsten. To, zda se bude vdávat před narozením dalšího potomka, anebo počká až po porodu, zatím nemá rozmyšlené. "Ale jedno vím, na svatbě určitě nebude chybět Sámer Issa, který je kmotrem mého prvního syna," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám