Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve jednadvacetiletá Ukrajinka Valeria Lukyanova léta pracovala na svém ‚barbínkovském‘ vzhledu a její úsilí nyní nese ovoce. Nejen, že o ní před půl rokem psala média po celém světě, ale díky své webové stránce je i jednou z nejúspěšnějších blogerek, která dokonce začala fotit i pro světové magazíny. Vskutku geniální série jejích snímků se objeví v americké verzi posledního vydání magazínu V s názvem ‚Girl Power‘ (Dívčí síla).

Nové číslo časopisu s Valerií uvnitř bude k sehnání od 15. listopadu, a tak se mladá dívka z východní Evropy pomalu prosazuje i za ‚velkou louží‘. Ukrajina a Rusko jsou jí asi málo, jelikož o sobě prohlašuje, že je nejslavnější ženou internetu v rusky mluvících zemích.

Není pochyb, že Valeria vypadá jako ‚pravá Barbie od Mattela‘, a to nejen v obličeji, který má za sebou pár chirurgických úprav, ale i proporcemi své postavy. Její extrémně útlý pas a štíhlé nohy v kombinaci s bujným silikonovým poprsím na přirozenosti rozhodně nepřidají.

A jak vypadá takový normální den ženy, která je ztělesněním nejoblíbenější hračky holčiček po celém světě? „Ráno pracuji na svém vzhledu a dám si masáž. Potom trávím nějaký čas na internetu,“ prozradila svůj ‚nabitý‘ program Lukyanova.

Reklama

Další články

Načítám