Hlavní obsah
Článek

Tak to je pořádný šok a nepříjemná zpráva pro finančního poradce Martina Dejdara (59)! Když se na Super.cz exkluzivně objevila zpráva o tom, že do čtvrté řady soutěže Česko Slovensko má talent coby velká přestupová bomba přichází doposud „novácký“ Leoš Mareš (47), zdroje tvrdily, že jím možná televize jen doplní stávající porotce Lucii Bílou, Jaro Slávika a právě Dejdara. Jenže události na Primě nabraly úplně jiný směr! „Leoš nakonec nahradí právě Martina Dejdara,“ dozvěděli jsme se od mimořádně dobře informovaného zdroje. Herec tak přijde o velmi slušnou sumu peněz, kterou mu velký televizní projekt dosud zajišťoval!

„Můžu potvrdit, že Leoš Mareš je jediným oficiálně potvrzeným porotcem, o zbylých porotcích zatím jednáme,“ řekl nejprve šéf PR Primy David Vaníček, který později naši zprávu potvrdil s tím, že nejde o žádný potupný odchod Dejdara. Naopak, Prima brzy odhalí nový projekt, který mu připravila na míru.

Martin Dejdar působil v předchozích dvou ročnících, když nahradil odstoupivšího Jana Krause, hvězdu první série, a leckomu se mohlo zdát, že zdaleka nedosahuje jeho kvalit. Přesto si ale diváci občas přehrávajícího komika oblíbili a jsou i tací, kterým po něm bude smutno.

„Leoš Mareš určitě přetáhne příznivce Martina na svou stranu. Je to velký profík. Je neskutečně pohotový a zároveň vtipný, navíc šoubyznys má zmáknutý, takže bude mít zajímavé postřehy. Talentu bude mít co nabídnout,“ myslí si ale zdroj obeznámený se zákulisím připravovaného projektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám