Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) už nejspíš jiná než svůdná a dráždivá v klipech být neumí a jinak tomu nebude ani v případě jejího posledního počinu s názvem Live It Up. Jenže fotografům, kteří mají za úkol celé natáčení videoklipu zdokumentovat, ze série pořízených snímků uniklo i pár takových, ze kterých by vždy dokonalá Jennifer radost neměla.

Jak už Super.cz zmiňoval, zpěvačka se chystá po delší době dobýt světové hitparády taneční peckou nazpívanou s rapperem Pitbullem, s nímž v poslední době spolupracovalo hned několik úspěšných umělců, jako jsou například Christina Aguilera (Feel This Moment), Chris Brown (International Love), Shakira (Get It Started) a několikrát už právě i Lopez. Jejich spolupráce se snad nikdy nemine úspěchem.

Snímek, o kterém je řeč a který teď koluje světovými médii, byl zachycen ve chvíli, kdy Lopez po písčité pláži utíká se skupinkou komparzistů do moře...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám