Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Emma Smetana (36) se na obrazovce neobjevuje tak dlouho, ale s natáčením má velké zkušenosti. "Dva roky po škole jsem se živila hraním," prozradila Super.cz Emma, která sice vystudovala politologii, ale od této branže utekla.

"Nedokázala jsem na české scéně najít žádný politický subjekt, pro který by se mi chtělo pracovat. A také jsem nechtěla předčasně zestárnout v kanceláři," vysvětlila. "Takže jsem se vrátila ke svým snům z dětství, založila si kapelu a začala hrát. Ale měla jsem pocit, že filmové hraní mne neuživí, takže jsem obcházela castingy na reklamy," pokračovala.

"Nakonec to dopadlo půl na půl. Natočila jsem osm reklam a osm filmů a k tomu ještě tři seriály," vypočítala moderátorka. "Sedm reklam bylo zahraničních, na všechny možné produkty od mobilních operátorů po oblečení. Jednu jsem ale dělala pro náš trh a zpětně za to nejsem ráda. Nedoporučuju to nikomu, kdo se chce prosadit v médiích, ani hercům. Jste spojeni s nějakým výrobkem a velmi dlouho trvá, než se tohoto stigmatu zbavíte," radí půvabná blondýnka.

Své herecké zkušenosti využila Emma i pro charitu. Loni natočila spot pro České dobrovolnické centrum, před nedávnem s dalšími kolegy pro projekt Dobrý anděl. Ten pomáhá adresně rodičům, jejichž děti onemocněly rakovinou. Sama také na projekt každý měsíc přispívá.

"Přemýšlela jsem o částce, kterou bych mohla platit pořád, i kdybych třeba onemocněla, přišla o práci nebo byla na mateřské. Takže v řádech desetitisíců to není, ale o desetikoruny také nejde," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám