Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nečekaná smrt bubeníka Olympiku Milana Peroutky, který zahynul po návratu z pátečního koncertu (spekuluje se, že nešťastně spadl ze schodů, či že měl infarkt), bude i nadále vyvolávat řadu otazníků. Po pitvě sice mělo být jasné, jak k úmrtí došlo, jenže… . „Na přání rodiny nebudeme sdělovat žádné další informace o úmrtí Milana Peroutky,“ řekla Super.cz mluvčí Olympiku Gabriela Šimonová. Víme, kdy bude pohřeb a jak to bude dál s legendárním bandem!

Pohřeb oblíbeného muzikanta Peroutky se uskuteční ve čtvrtek 9. května od dvanácti hodin ve strašnickém krematoriu. „Bude přístupný veřejnosti,“ upřesnila Šimonová.

Nyní se nejvíc spekuluje o tom, zda kvůli tragické události neskončí celý Olympic. Brzy se dozvíme verdikt. „Petr Janda po obřadu zveřejní, co bude s kapelou dál,“ dodala mluvčí skupiny.

Super.cz se ale už nyní podařilo zjistit, že hudebníci odmítli i přes smutné úmrtí kamaráda seknout s hraním a budou pokračovat dále. Pouze nejbližší naplánovaný květnový koncert se přesouvá na září.

Reklama

Další články

Načítám