Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mirek Dopita si plnými doušky užívá svobody. Ačkoli ho kopačky od matky druhého syna Kryšpína, Agáty Hanychové (38), prý docela vzaly, chmury odnesl čas a on si s radostí veřejně dopřává pozornosti něžného pohlaví. A čím víc, tím líp. Jako třeba včera, kdy se v jeho blízkosti motala jedna holka za druhou.

Sem vášnivý polibek a špitání do ouška drobné blondýnce, tam důvěrné objetí a pusinka na ramínko sympatické brunetce, připálit cigaretku vedle stojící hnědovlásce a do toho si o pozornost říká další dívka, která Mirka zaznamenala na baru, kterak si s přáteli užívá afterpárty po slavnostním vyhlášení cen Český Tučňák, a táhne ho na parket.

Byl to náročný večer a Dopita, který byl, co se rozdělení pozornosti mezi všechny žadatelky, velmi spravedlivý, se musel pěkně ohánět. Zvládl to ale bravurně, žádnou z dívek nenechal na holičkách a polibky ani doteky ani trochu nešetřil.

Související témata:
Jiří Dopita

Reklama

Další články

Načítám