Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy se tato kráska usadila v pánských fantaziích, uběhlo už spoustu let, ale Carmen Electry jako by se stárnutí vůbec netýkalo. Dnes už je jednačtyřicetiletá herečka, modelka a příležitostně také tanečnice a zpěvačka hříčkou přírody, jelikož během posledních patnácti let neztratila nic ze svého půvabu a svůdnosti. Podívejte se, jak jí to opět slušelo během párty v pánském nočním podniku a kabaretu Crazy Horse v Las Vegas.

Tara Leigh Patrick, jak zní hereččino pravé jméno, se před fotografy sebevědomě nakrucovala a vyžívala se v jejich pozornosti. Aby ne, když v černých mini vypadala tak báječně.

Samotná Electra se k šoubyznysu přiblížila v roce 1990, a to jako tanečnice v zábavním parku Kings Island v Ohiu. O rok později se přestěhovala do Kalifornie, kde se seznámila se zpěvákem Princem, u něhož započala svou nepříliš dlouhou pěveckou kariéru.

O dalších pár let později se začala objevovat v televizi a v květnu 1996 přišel zlom v podobě focení pro Playboy, kde se v následujících letech objevila ještě několikrát. Nejpopulárnější se však stala díky svému dvouletému působení v seriálu Baywatch jako Lani McKenzie a díky několika dalším filmovým rolím. Od těch dob ale uběhlo už 15 let a Carmen jako by znala tajemství věčného mládí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám