Hlavní obsah
Článek

Přesně po čtyřech letech vystoupí tuto neděli v rámci osmého finálového večera Česko-Slovenské SuperStar jako hvězdný host Ben Cristovao (36). Kvůli tomuto vystoupení Ben již několik týdnů poctivě piluje choreografii v Dance Academy Prague. Živě představí celkem tři svoje aktuální singly, k nimž si sám napsal texty.

Zmiňované vystoupení bere Ben maximálně zodpovědně, jde přeci ukázat stávajícím i budoucím kolegům z branže, kam až se dá po úspěchu v SuperStar, kterým nemusí být vždy první příčka, dojít. Zpěvák absolvoval celkem sedm tanečních zkoušek a my jsme si jednu z nich nemohli nechat ujít. Všechny tréninky proběhly v akademii, jejímž zakladatelem je známý tanečník a choreograf Yemi A.D.

„Účinkování v SuperStar bylo důležitým momentem. Když se kouknu zpátky na ty čtyři roky, tak jsem spokojenej. V neděli jedeme bomby," říká Ben.

Samotnou choreografii si vzal plně na starost jeden z dvojice Benových tanečníků Kenny ze známé dvojky Fugi a Kenny. Celá show je pečlivě připravená – od choreografie přes kostýmy až po úpravu hudby a přípravu originálních projekcí pro LED panely.

Během čtyř let od své účasti v SuperStar získal Ben na dvě stě tisíc fanoušků. Jeho cesta ze zmiňované soutěže je jasným příkladem toho, že pokud se to vezme za správný konec, dá se docílit mnohého.

Právě teď Cristovao boduje s aktuálním videoklipem Tělo, který během prvního týdne získal na internetu přes půl miliónu zhlédnutí. Právě singl Tělo uslyšíme, společně se dvěma dalšími, v rámci Benova živého vystoupení během finálového večera SuperStar. Kromě této písně se mohou fanoušci také těšit na singl Bomby a novinku Úžasná.

Reklama

Další články

Načítám