Hlavní obsah
Článek

Roky patřila ke skalním členkám pražské zlaté mládeže. Teď o sobě Dominika Kadlčková (34) tvrdí, že zmoudřela a že se touží usadit. Důležitější než bujaré večírky je pro ni partnerský život.

„Dostatečně jsem se vyblbla. Občas vyrazím někam na večeři nebo na drink, ale na žádné hýření mě už neužije," říká uvědomělým hlasem modelka, která začíná vážně uvažovat o tom, že by se stala matkou. „Dělám doma smutný oči, abychom založili rodinu," ventilovala na nás překvapivé sdělení Dominika Kadlčková, která už nějaký ten pátek chodí s fotbalistou Jiřím Böhmem (23).

„Mám skvělé zázemí a úžasného partnera, tak proč bychom do toho nešli," svěřila se nám úplně nová Dominika. V někdejší ’party girl’ vzbudila mateřské pudy nedávná konkrétní zkušenost. „Před dvěma týdny nás na čtyři dny navštívila naše společná kamarádka s malým synem. V tom období jsem si uvědomila, že tohle je přesně to, co chci," říká. „Chci mít energii na mateřství a rozhodně nechci rodit ve třiceti.

Dominika vyrůstala jako jedináček a její maminka ji měla na tu dobu poměrně pozdě - v osmadvaceti letech. „Když máma slyší moje názory, tak jí vstávají vlasy na hlavě. Já ale vím, že třicet let je strop a později rozhodně rodit nechci," říká kráska, která by si potomka pořídila nejraději už dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám