Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Karolína Kurková (40) věří, že svoje fyzické nedostatky musí žena předvádět a být na ně hrdá. Ona má prý příliš veliké zuby, ale místo toho, aby je skrývala, tak se naopak schválně hodně směje a řezáky cení na celý svět. Díky tomu lidé věří, že je krásná taková, jak ji stvořil vesmír. A bývalá členka týmu Victoria´s Secret patří k nejžádanějším modelkám světa.

„Chci, aby lidé věděli, že je v pořádku, že jsou odlišní a že musejí své nedokonalosti vystavovat. Pokud máte velké zuby jako já, smějte se hodně a pokud máte dlouhé nohy, nestyďte se nosit dlouhé šaty!“ věří rodačka z Děčína.

Karolína se teď účastní televizního pořadu Naomi Campbell s názvem The Face, v němž vytvářejí z mladých dívek nové topmodelky.

„Celý ten projekt je o možnostech, mně se moc líbí, že můžu vést dívky, protože mnohé z nich ještě nemají dost sebevědomí. Pamatuji si, jak jsem se cítila stejně, než jsem se stala modelkou, kdy si lidé dělali legraci z toho, jak vypadám. Zní to falešně, ale když vám někdo dodá sebevědomí a řekne, že jste nádherní, hodně to pomůže a donutí vás to pracovat tvrdě,“ dodala Kurková v interview pro britský Vogue.

Reklama

Další články

Načítám