Hlavní obsah
Článek

V prvním květnovém kole, v němž se mladí zpěváci a zpěvačky představili se zamilovanými písněmi, soutěž opustila Tereza Mandzáková. Rodačka z města Humenné na Slovensku byla nejslabší i podle porotců. Její přítel Martin Šafařík neudržel emoce na uzdě a po ohlášení jména nejhezčí finalistky SuperStar se rozplakal.

Krásná osmnáctiletá studentka, jež má zvláštní původ, před soutěží ještě nikdy nezpívala před publikem a podle porotců ani dál zpívat nebude. Všichni tři se na odhadu jejího vypadnutí shodli.

„Terezka je krásná baba, ale nevím, jestli to stačilo,“ tvrdila Ewa Farna o Tereze před rozhodnutím. „Dnes to bylo nad limity Terezky. Zpíváš hezky, ale je to pro jiný druh repertoáru,“ potvrdil i Ondřej Soukup. Nejdrsnější byl třetí porotce. „Nejslabší byla Terezka. Už tam chybí ta osobnost. Není to jen o zpěvu,“ upozornil Pavol Habera.

Přítelkyně dalšího finalisty Martina Šafaříka, jehož prý pěkně péruje a s nímž stála v rozstřelu a který byl na rozdíl od ní hodnocen jako nejlepší zpěvák večera, byla víc v klidu než její miláček.

„V první řadě bych chtěla všem poděkovat za esemesky. Děkuji za podporu celé rodině, hlavně mamince. I porotě. Díky všem finalistům, se kterými jsem zažila skvělých devět týdnů života,“ řekla dojatá Tereza.

Překvapivě tak nevypadl na konec favorizovaný Štefan Pčelár, blízká duše Ewy Farne. I s ním po nedělní noci už v SuperStar zůstává jen pět finalistů. Příští neděli budou zpívat hity devadesátých let.

Reklama

Další články

Načítám