Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Okamžiků, kdy můžete moderátorku Gábinu Partyšovou (45) vidět bez známky make-upu, tak, jak ji stvořili rodiče a matka příroda, opravdu není mnoho. Přiznala nám to koneckonců sama Gábina.

„Bez make-upu v podstatě nevycházím mezi lidi. Kůži nechávám odpočívat jen o víkendu, když zrovna nepracuji. Ale je fakt, že i u nás v Petříkově, když vycházím ven, mám vždy základní make-up, nebo brýle,“ směje se Gábina, která jednou v životě díky „jetému“ make-upu dokonce popřela svou identitu.

„Jednou jsem s Kristianem letěla do Ameriky a po devítihodinovém letu jsem vypadala tak příšerně, že jsem se v Atlantě na toaletě lekla sama sebe. Když se mě jedna paní v hale zeptala, jestli nejsem náhodou ta Partyšová, popřela jsem to a prchla pryč,“ vypráví Gábina, která bez líčidel v kabelce nedá dnes ani ránu.

Super.cz se moderátorka ukázala poprvé úplně nenalíčená krátce předtím, než ji její osobní vizážistka Hanka Jurová začala líčit na slavnostní večer TýTý. Vy se tak s námi můžete podívat na lehce 'opocenou' moderátorkou bez make-upu i na její proměnu v sexy kočku a konečný výsledek, kterým okouzlila na TýTý nejednoho chlapa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám