Hlavní obsah
Článek

Byla to nejmilejší událost neděle a nyní se ukazuje, že patrně ne zas až tak úplně pravdivá! Tomáš Klus (37) se měl stát otcem dcery Justýnky, kterou mu prý porodila přítelkyně Tamara Kubová. Jenže Šíp, který přišel s informací první, asi informaci neověřil a pustil ji volně do světa, kde již žila svým vlastním životem. Nejlepší český zpěvák sice celý den přijímal gratulace, pak se ale vyjádřil tak, až úplně všem zamotal hlavu.

Ukázalo se, že zpráva o narození potomka geniálního textaře a interpreta vlastní hudby pocházela z jeho oficiálních stránek, kde o tom informovala domnělá sestřička z Podolí, kde měla Tamara rodit. Jak ale někdo na stejném webu napsal, podobné poplašné zprávy se tam objevily již třikrát předtím.

A jak zareagoval sám Klus na mediální smršť a gratulace? Nejprve na svůj profil dal obrázek plovoucího ptáka s informací, že šlo o chybu v Matrixu. Fanoušci hned začali spekulovat, že jde o kachnu či spíš kačera a že tím jejich idol naznačuje, že nemá dceru, ale chlapečka. Pak napsal něco, co už vůbec nikomu nedávalo smysl.

„Vládne nám sice kačer, ale Srdce nám tlučou dobrým směrem :-) Děkuji všem gratulantům, kachna nekachna, vaše přání došla, kam byla poslána! Jsme šťastni a milujem Lásku ♥ Držte se (se) a Pravdy :-) T. a ♥,“ napsal na Facebook Tomáš.

Co to může znamenat? Ať už potvrzení, že má syna či že se dítě ještě nenarodilo. Až následující dny pravděpodobně ukáží, jak to všechno ve skutečnosti je či bylo…

Reklama

Další články

Načítám