Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadskoamerická zpěvačka Alanis Morissette, která v roce 1996 drtila většinu světových hitparád písní Ironic, je maminkou na plný úvazek a se synem Everem tráví každou možnou chvilku. Víkend si společně užívali na Havaji a Alanis si nenechala kazit náladu ani přítomnými fotografy. S plnější postavou, která jí po porodu zůstala, se bez problémů smířila, což dokázala i svými bikinami.

Osmatřicetiletá držitelka sedmi cen Grammy měla totiž na spodním díle svých černobílých plavek vzkaz pro všechny, kteří by snad měli s její postavou problém. Nápisem ‚Self Love‘ (sebeláska) na pozadí dala jasně najevo, že je se sebou spokojená.

Morissette byla v minulosti zasnoubená s hercem Ryanem Reynoldsem, jehož poznala na oslavě narozenin společné kamarádky Drew Barrymore. Životního partnera ale našla až o několik let později v rapperovi MC Souleyovi, kterého si vzala před třemi lety. V prosinci téhož roku se jim narodilo první dítě, chlapce pojmenovali Ever Imre Morissette-Treadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám