Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tady asi někdo pořádně zaspal! Zatímco česká hudební scéna je stále v šoku po nečekaném úmrtí bubeníka Olympiku Milana Peroutky (†49), který spadl doma ze schodů, v rádiu Blaník dělali, jako by se nechumelilo, a lákali posluchače v reklamě na to, aby si užili víkend s legendární kapelou. Pokud by si stanici naladil někdo z pozůstalých, asi by mu předtočená upoutávka mohla přinést pořádné utrpení.

Rozhlasová stanice nijak nereflektovala nečekanou tragickou událost a vysílala veselý reklamní spot. Je totiž partnerem některých koncertů kapely. „Užijte si víkend s Olympikem,“ lákala posluchače a přidala i informaci, že studio navštíví lídr bandu Petr Janda (81). „S Petrem Jandou o tom, jak se jim daří,“ tvrdilo bezcitně rádio podle serveru Extra.

Janda je však tak zdrcený smrtí kamaráda, že na podobné kejkloviny v tuto chvíli nemá ani pomyšlení. Dokonce nyní ani netuší, zda smrt kapelníka nebude znamenat konec skupiny.

Upoutávka Blaníku běžela ještě v sobotu večer. Až později byla stažena. Na webu ale ještě v neděli odpoledne lákali stále na fajn víkend s Olympikem. To v rádiu nikdo o víkendu nepracuje, aby mohl zabránit takovému trápení všech, kterých se nečekaný odchod Peroutky dotkl?

Reklama

Další články

Načítám