Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od sobotního odpoledne je další ze slavných hollywoodských krásek pod čepcem. Do manželství vstoupila osmadvacetiletá Keira Knightley s o rok starším Jamesem Rightonem na jihu Francie. Svatba byla přitom na hony vzdálená pompézním událostem, které si obvykle slavné ženy nenechají ujít.

Dvojice si řekla ‚ano‘ v malém městečku Mazan, 12 mil od Marseilles. Velkým překvapením nebylo jen skromné pojetí celé svatby, ale rovněž to, že herečka vypadala spíš jako kdyby si vyběhla na rande v letních šatičkách a sáčku. Oba novomanželé se venku pohybovali se slunečními brýlemi na očích skoro jako kdyby se jednalo o běžný den. Na to, že to pro Keiru byla první svatba, rozhodně se nezdálo, že by se na ni nějak zvlášť připravovala.

Hereččin manžel James je zpěvákem londýnské kapely Klaxons a s Keirou randí dva roky. Loni v květnu se zasnoubili, a tak možná se svatbou ‚do roka a do dne‘ trochu pospíchali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám