Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (52) má doma přísného kritika! Její devítiletá dcera Valentýnka, kterou má s rockerem Pepou Vojtkem (58), na ní totiž nenechá nit suchou. "Kritizuje mě za účes i za oblečení," svěřila se Super.cz Sabina.

"Už se stala mým kritikem. Říká mi, co se jí líbí a co ne. Protože je Valentýnce devět, tak jsou to takové věci, co se nosí, co má člověk na sobě, jak je učesaný," popisuje reakce své dcery. Bere to ale sportovně. "Většinou se shodneme. Je ke mně milosrdná. Vlastně to máme vzájemně. Sama jsem kritická matka. Člověk potřebuje slyšet i negativa, aby na sobě mohl pracovat," říká smířlivě.

Valentýnka má její herecký rejstřík v malíčku. "Viděla snad všechny mé filmy a chodí na mě i do divadla. Ve svém věku už viděla i čtyři shakespearovské hry," chlubí se Laurinová. A zatímco Valentýnka jí už dokáže říci pěkně od plic, co dělá špatně, mladší Maja, které budou tři roky v srpnu, Sabinu zatím drtivé kritice nepodrobuje. "Ta má ještě přirozené reakce. Když mě vidí na obrazovce, tak jen řekne: Máma!" popisuje vesele.

Sabina Laurinová se naposledy objevila coby královna v pohádce Čertova nevěsta. Během své herecké kariéry již ztvárnila skoro všechny role. Jen na svou první čarodějnici ještě čeká. "Všechno jednou přijde," usmívá se. A při přemítání o budoucnosti už si dokáže představit, jaké to bude, až se za nějakých dvacet a více let stane babičkou. "Vzhledem k tomu, že mám dvě dcery, tak by mě nějaké to vnoučátko mělo potkat. Na to se těším. Jsem ráda, že mě jako herečku mateřství potkalo. Jednou třeba už role nepřijdou a ženu naplní jiné věci. Jako třeba vnoučátka," těší se herečka.

Mimo záznam pak Super.cz prozradila, že až z našeho článku se dozvěděla o tom, že při zkouškách na muzikál Popelka na ledě bude nějaký čas žít pod jednou střechou s expartnerem Pepou Vojtkem. "Máme spolu výborný vztah, ale každý máme svou rodinu. V našem případě přísloví o tom, že stará láska nerezaví, platit nebude. Hrozně jsme se tomu ale nasmáli a říkali si, že vědět to dřív, dali bychom si do smlouvy podmínku společného pokoje. Opravdu to bereme s nadhledem. V jiném případě by to však mohlo zbytečně narušit vztahy. Zvlášť, když má člověk partnera z jiné branže," dodala Sabina Laurinová závěrem.

Reklama

Další články

Načítám