Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Věčná rebelka Courtney Love (59) se zase předvedla. Na festivalu v Cannes totiž ukázala neuvěřitelný výstřih, který odhalil její povislá ňadra. Možná, že šaty při rozhovoru s Karlem Lagerfeldem reklamovala, pokud byly od něj.

Courtney se kdysi živila jako striptérka. Nikoho tedy nepřekvapí, že má k nahotě dosti liberální postoj. V róbě, kterou si na filmový festival oblékla, se stala středem pozornosti. Těžko říci, zda byl výběr šatů správnou volbou a zda by se Courtney ve svém věku neměla krotit.

Ale herečka si z mírného šlápnutí vedle hlavu nedělá. Poté, co byla v životě nařčena ze všeho možného včetně užívání heroinu v těhotenství a plánování vraždy svého manžela Kurta Cobaina, už nic neřeší.

Courtney, která má za sebou nespočet skandálů, v roce 2003 soud odebral z péče její dceru Frances. Také se léčila po náhodném předávkování léky. Když byla její dcera starší, Courtney jí řekla o drogách: “Kokain je takové opravdu zlé kafe.“

V součastnosti je prý Love čistá a snaží se opět rozjet svou hvězdnou kariéru. Upozorňuje na sebe ovšem spíše svými skandály.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám