Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) je jednou z mála slavných maminek, které otevřeně přiznávají, že na péči o svého potomka nejsou samy. Kromě podpory manžela, sestry a maminky je pro ni důležitou oporou chůva Marta.

„Marta mi pomáhala už s Maxem a stala se členem naší rodiny. Byla mi nabízena pomoc i jiných ošetřovatelek, ale nakonec jsme zviklali Martu, aby u nás zůstala téměř na stálo," přiznává Simona. Modelka si nemůže vynachválit pomoc profesionální ošetřovatelky, která se v minulosti živila jako zdravotní sestřička. „Je to spolehlivá a inteligentní bytost. Získala si mě tím, že mi jako jedna z mála nepodlézá, nesnaží se mě přesvědčit, že je ta pravá a úžasná, ale dělá svou práci nejlépe, jak si ona sama myslí a dělá to opravdu dobře," říká Simona.

Bez pomoci chůvy by Krainová nemohla rozjet soutěž modelek Czechoslovak Topmodel. „Je pravda, že si teď vůbec na takový pracovní zápřah netroufám. Celý projekt jsem si ale vymyslela, můžu rozhodovat o tom, jak bude soutěž vypadat, tak z toho přece teď nevycouvám," upřímně přiznává Simona na předávání cen Start-up 2012.

Krainová prý bojuje s nedostatkem energie, což ji provázelo i po prvním těhotenství a jak sama říká, jede na „záložní generátor“. Navíc ji provází výrazné výkyvy nálad. „Je to pro mě hodně depresivní období. Stavy štěstí se pravidelně střídají s pocity deprese. Chvílemi mám pocit, že musím skočit z okna, protože mám strach, že se nezvládnu o to malé postarat a vzápětí mě jímá pocit radosti, protože mám vedle sebe nového nádherného člověka," prozrazuje modelka. Simona vtipně dodává, že její šestinedělí snad už nebude trvat dlouho.

Reklama

Další články

Načítám