Hlavní obsah
Článek

Majitelka jednoho z nejvýraznějších hlasů v letošní SuperStar, Veronika Stýblová, rozhodně nepatří k žádným vychrtlinkách, ale pyšní se pěknými ženskými tvary. Málokdo ale tuší, že je za nimi pořádná dřina.

Ještě před rokem totiž Veronika vážila o celých 20 kilo víc. A jak sama přiznala, tahat takovou váhu byl docela zápřah. „Být cvalík nebylo moc fajn. Necítila jsem se dobře a samozřejmě jsem se styděla za to, jak vypadám. Pak jsem přišla do Prahy na konzervatoř a řekla si, že jestli se tomu chci věnovat a dělat tuhle práci, tak musím nějak vypadat, protože v dnešní době na to všichni koukají,” prozradila Veronika, co bylo tím hnacím motorem začít hubnout.

Aby šla kila dolů, musela se samozřejmě vzdát mnoha pochutin a celkově překopat svůj životní styl. „Úplně jsem vysadila kávu a nesladím. Piji jen vodu a zelený čaj. Nechybí hodně zeleniny a ovoce. Jako maso preferuji spíše ryby nebo kuřecí a krutí. Hovězímu a vepřovému se trošku vyhýbám. Každý den chodím do fitka na 45 minut na běžecký pás a nějaké to zpevnění postavy už na sobě pociťuji. Doufám, že ta kila půjdou ještě dolů,“ dodala Veronika.

Reklama

Další články

Načítám