Hlavní obsah
Článek

Americký herec a politik Arnold Schwarzenegger (76) zrušil svůj plánovaný návrat na filmové plátno. Můžou za to jeho sexuální skandály a rozchod s manželkou Mariou Shriver (55).

„Schwarzenegger se zaměřuje na své osobní záležitosti a nepřeje si zavazovat se k jakýmkoli produkčním harmonogramům,“ oznámila suše Arnieho kancelář.

Jeho rozhodnutí jistě litují milovníci akčních filmů. Herec totiž plánoval natočit pokračovaní úspěšné série Terminátor. Překvapivě slíbil účast v dramatickém snímku Cry Macho, kde se měl objevit v roli cvičitele koní. Mluvilo se také o jeho účasti v akčním thrilleru The Last Stand.

Jenže Arnie má nyní jiné starosti. Po pětadvaceti letech se s ním totiž rozvádí manželka Maria, která se dozvěděla o jeho dřívějším vztahu se služebnou Mildred Patricií Baenou (50). Ta mu mu před třinácti lety porodila nemanželského syna. O svou utajenou rodinu se Terminátor ale dokázal postarat. Exmilence dokonce přispěl na koupi pořádné vily. Kromě toho na veřejnost prosakují i informace o dalších Schwarzeneggeových nevěrách.

Reklama

Další články

Načítám