Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý se asi už v životě dostal do situace, kdy mu při zařizování interiéru prolétla hlavou právě tato myšlenka. Jsou však momenty, kdy neuvážené kroky při vybavování nového bytu či domu mohou nejen zkazit celkový dojem, ale doslova znepříjemnit bydlení, a ještě stát spoustu peněz navíc.

Interior concept umožňující dokonalé sladění nábytku s interiérovými dveřmi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak například výběr „obyčejných interiérových dveří“. Pokud se jedná o váš první byt či dům, zřejmě bude vaše volba ovlivněná hlavně jejich designem a cenou. Jestliže již máte v tomto směru nějakou dřívější zkušenost, určitě se při nákupu zaměříte i na další kritéria, jako je jejich kvalitní provedení, maximální odolnost, prodloužená záruka od renomovaného výrobce. Právě společnost HANÁK NÁBYTEK, a.s. nabízí v současné době ve svých interiérových studiích dveře, jaké momentálně nenajdete u žádného jiného výrobce. O tom, že jsou to dveře té nejvyšší kvality, za níž si tradiční výrobce nábytku stojí, svědčí i mimořádná 5letá záruka. A co všechno se tedy skrývá za produktem, který si tolik věří?

Novinka 2013 - celoskleněné dveře FLY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky speciální technologii 7 vrstev laku, nanesených po obou stranách včetně hran, je povrch dveří dokonale uzavřený. Nezničitelnost a 100% odolnost této úpravy vůči vlhkosti demonstruje speciální test - použitý materiál stabilně ponořený do speciálního akvária s vodou – se kterým se nyní můžete setkat u prodejců nábytku HANÁK. Nemusíte tak mít obavu, že by se takové dveře ve vaší koupelně rozklížily, špatně se zavíraly nebo dokonce plesnivěly.

Dveře VICTORY - tradiční design, přírodní materiály a výjimečná kvalita řemeslného zpracování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozhodně se nebudete bát dveře umístit ani do prostor mezi dvěma rozdílně vytápěnými místnostmi např. v garáži, kde standardně dochází k teplotnímu šoku. Dveře od firmy HANÁK NÁBYTEK se nezdeformují právě díky povrchové úpravě sedmivrstvým lakem, a odolají tak i vysokým teplotám až do 500°C. Pro tiché zavírání a hladký chod jsou navíc dveře HANÁK standardně opatřeny řadou unikátních „vychytávek“, mezi něž patří třeba skryté dveřní závěsy, magnetický zámek, který usnadňuje zavírání dveří, integrovaný dveřní práh nebo vysoce kvalitní těsnění z polyethylenové pěny, které garantuje stálou pružnost. Unikátní konstrukční novinkou je reverzní otevírání, které zachovává stejný vzhled bezfalcových dveří při různých směrech otevírání dveřního křídla.

Reverzní otevírání – stejný vzhled bezfalcových dveří při různých směrech otevírání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepředstírejme ovšem, že na vzhledu dveří nezáleží. Právě naopak! Z hlediska designu HANÁK NÁBYTEK nabízí tak širokou škálu jejich provedení, že v tomto ohledu uspokojí opravdu každého. Záleží pouze na vás, zda si vyberete dveře ve standardním barevném provedení nebo dáte přednost moderním pastelovým barvám. Dokonale barevně sladěné pak můžete mít dveřní křídlo s obložkami, klikou i ostatním vybavením interiéru - třeba ve vysokém lesku! Všechny dveře HANÁK mají navíc i jedinečné zaoblení zárubně. A pokud rádi vybočujete z řady a dáváte v interiéru přednost neotřelým řešením, HANÁK NÁBYTEK si poradí i s atypickými rozměry a asymetrickým provedením. Stačí jen přijít a vybrat si podle své představy.

Model MILANO - jedinečná kombinace 7vrstvého laku HANÁK s ručně broušenými liniemi šedé patiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže tedy máte jasno, že nechcete ustupovat ze svých nároků a žít ve vašem novém interiéru s pocitem, že příště byste vybírali lépe, hledejte to nejlepší a pořiďte si kvalitní dveře už na první pokus…

Další články

Načítám