Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval jako první, český šoubyznys nyní žije pod povrchem doutnajícím skandálkem s aktuální polonahou fotografií zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Na ní si prý bývalá princeznička českého popu vyhrnuje tričko a ukazuje svá ňadra, aby tak prý dokázala, že má na nich podlitiny, údajně od Josefa Rychtáře, kterého před časem obvinila, že ji měl zmlátit. Snímek prý je k mání za pěknou sumičku peněz. Nyní vyšlo najevo, že jej prodejci nabízejí samotné Ivetě, aby zabránila obřímu trapasu!

Jak se ukázalo, fotografii na akci v Solidní jistotě ukazoval pro pobavení novinářům Tomáš Gottlieb, který pořádal otvíračku klubu s Renatou Abtovou. Tento první manažer Ivety Bartošové se k tomu přiznal na svém profilu na sociální síti.

„Že bych se na to ani nevykašlal, dluží mi tolik peněz, že by na té fotce musela mít tři prsa, a to ještě na fotce před dvaceti lety, abych dostal zpátky nějakou kačku. Tahle fotka žádná hitparáda není, stejně jako ona už dávno není hitparáda,“ tvrdí Gottlieb, podle něhož něco tak strašného už dlouho neviděl.

Podle svědků opravdu na Ivetu, jíž je na snímku prý vidět do obličeje, není moc hezký pohled a prý i její ňadra dávno ztratila krásný tvar.

„Ta fotka nás fakt hodně pobavila, bylo to takové zpestření zábavy, ale nic se prodávat nebude, pořád se snažím živit prací, a ne lidským neštěstím. Tak Iveto, za kolik ji koupíš, ať jsi v klidu?“ ptá se exmanažer Bartošové. Ta ale podle všeho nebude mít finančně na růžích ustláno a částku, která se může pohybovat od padesáti tisíc výše, asi jen stěží sežene. Objeví se tak snímek brzy někde v médiích?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám