Hlavní obsah
Článek

Ten má ale štěstí! Přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) v současné době čelí několika trestním stíháním a hrozbě vězení, další, dost nebezpečné, se na něj valilo ještě donedávna. Podle informací redakce Super.cz měl totiž brutálně zmlátit kamaráda Ivety Bartošové za to, že s ní šel na policii, kde na něj podala trestní oznámení za ublížení na zdraví. Trestu se ale nakonec Josef Rychtář vyhne!

Redakci Super.cz se ozvala kamarádka mladíka Jakuba, muže, který se před pár týdny snažil na žádost Ivety pomoci jí proti Rychtářovi (po nocích prý dostával zprávy, že ji Josef bije), nakonec se ale dočkal obviňování ze znásilnění. Dívka tvrdí, že Rychtář si obránce Bartošové našel krátce poté, co s ní byl na policii a pořádně mu nabančil.

„Kuba byl podat trestní oznámení, Rychtář si ale zpětně uvědomil, že přestřelil, že už takhle má problémů dost, a přemluvil ho, ať obvinění stáhne, že přestřelil a že se s ním finančně vypořádá. Jakub měl rozbitý obličej a poničené auto. Nakonec policii řekl, že krvácel z akné a že mnohatisícovou škodu na autě spravila oprava za dvě stovky,“ tvrdí slečna, kterou údajné Rychtářovo jednání vůči jejímu kamarádovi hrozně rozčílilo.

Poté, co se o případ přestali policisté zajímat, angažmá ve svém průšvihu ukončil i sám Rychtář. „Dělá mrtvého brouka, Kubovi samozřejmě nic nezaplatil,“ dodala přítelkyně muže, který za pomoc bližnímu svému nyní pyká a jelikož Rychtář ví, kde bydlí, má pořád velký strach, co se mu ještě může stát.

Reklama

Další články

Načítám