Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdeněk Troška (70) o svém soukromí příliš často nemluví. Tentokrát ale udělal výjimku! Režisér, který se veřejně hlásí ke své menšinové orientaci, se Super.cz svěřil, že ho děsí myšlenky na sňatek. "Ještě jsem se nevdával ani neženil. V tomhle věku bych už takovou hloupost ale neudělal," prozradil zvesela.

Troška se nedávno podrobil operaci žlučníku a pupeční kýly. Přesto se ale objevil v podniku Občanská plovárna na středeční Film Party své nové pohádky Čertova nevěsta. "Cítím se skvěle. Zatím mohu jíst jen střídměji, šunku či celozrnný rohlík, za pár týdnů ze mě bude ale zase gurmán," usmíval se. Ukázat jizvu ale striktně odmítl.

Troška se Super.cz také svěřil, že ho čeká turné po několika státech. Tam bude prezentovat Čertovu nevěstu. Na podzim se už ale se vší pravděpodobností rozeběhne natáčení nového historického seriálu ze sedmnáctého století. V tom by podle Troškova přání měla hrát hlavní roli herečka Lenka Vlasáková. "Připravujeme to s Novou, se kterou ostatně spolupracuji pravidelně. Držte nám palce, ať to dobře dopadne," dodal.

Slibnou filmovou kariéru má před sebou pravděpodobně i zpěvák Sámer Issa (38), kterému evidentně neuškodila ani drogová aféra. Jeho dnes již bývalý manažer mu totiž sehnal dva zajímavé filmové kšefty. "Dostali jsme nabídku na roli v druhém díle filmu Bastardi. Stejná produkce v čele s Milošem Schmiedbergerem ale na příští rok připravuje také tragikomedii z prostředí reklamní agentury. Sámer Issa dostal hlavní roli. Partnerkou mu bude Simona Krainová. Ale Sámer se musí naučit vstávat ráno. Muzikanti se probouzejí většinou až v poledne. To už je ale půlka natáčecího dne pryč," dodal s úsměvem na závěr manažer Zdeněk Obhlídal.

Reklama

Další články

Načítám