Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České návrhářky vyrazily do světa. Na půdě našeho velvyslanectví v Londýně proběhla přehlídka klobouků Libky Safr a malých černých šatů Aleny Wilson. A byl to neskutečný úspěch.

Módní show se účastnila řada významných hostů z celého světa v čele s princeznou Tessy de Luxembourg, která následně po přehlídce projevila zájem o spolupráci s návrhářkou Libkou Safr, odnesla si ihned jeden z klobouků a i nadále bude využívat služeb této české modistky.

Libka Safr se tak stane druhou českou návrhářkou, která obléká princezny, hned po Blance Matragi. Jeden model si odnesla i manželka pana velvyslance paní Žantovská, která spolu s panem velvyslancem umožnila prezentaci české návrhářky v Londýně.

Celá show měla skvělé ohlasy a měla by být prvním úspěšným krokem v budování klientely v Anglii. Mimo zastoupení v Dubaji, které již návrhářka má, je tato země druhá v pořadí jejího zájmu.

Modely krásně doplnila kolekce luxusních malých černých šatů od návrhářky Aleny Wilson, která nedávno začala s Libkou spolupracovat. Mezi modelkami na show byla také misska Michaela Štoudková (38), dále moderátorka a modelka Alena Reková a kadeřnice českých hvězd Lenka Šourková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám