Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) sice vypadá jako křehká květinka, ale jen tak něco ji nerozhází. Ani po událostech minulého roku neztratila smysl pro černý humor a nadhled.

Dokázala to v sobotu na nádvoří Slovanského domu, kde si pod vedením Mistra světa v bičování z roku 2003 Pavla Votápka mohla vyzkoušet práci s bičem a chytání býka do lasa. A na začátečnici jí to šlo skvěle.

Přestože Gábině její stále ještě manžel Pepa Kokta připravil nejednu bezesnou noc, a radost jí neudělalo ani mediální přetřásání jeho nevěry se „značně naivní“ Ornellou Štikovou, jež nezůstala bez následků, myšlenky na fyzickou likvidaci v sobě moderátorka nejitří.

„Náš rozvod se nezadržitelně blíží. Na všem jsme se bez problémů dohodli a každý už si žijeme svůj život. Takže nemám nejmenší důvod v sobě jitřit jakékoliv negativní emoce. Navíc nežijeme ve středověku,“ prohodila s úsměvem Gábina, která držela opravdový bič poprvé v ruce a k umění profesionálního „bičaře“ vzhlížela s obdivem.

„Nikdy jsem podobnou show neviděla, ale velmi mě to pobavilo. Jsem ráda, že jsem si tuhle disciplínu mohla „ošahat“. Raději ale zůstanu u svého oboru,“ řekla Super.cz závěrem Partyšová, která bude brzy šťastně rozvedenou paničkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám