Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Výherkyně miliónu v reality show Hotel Paradise Nela Slováková je na svoje plastiková ňadra natolik hrdá, že se je nebojí při každé příležitosti dávat na odiv. Pohledná blondýnka se objevila na módní přehlídce Pavla Filandra a světové značky spodního prádla Victoria's Secret a za svou odvahu sklidila mimořádný potlesk. Podívejte se na fotografie, na kterých je jasně vidět, čím příroda a následně plastičtí chirurgové Nelu obdařili!

Nela byla hlavní hvězdou módní přehlídky, kterou Filandr připravil pro až po strop zaplněnou otvíračku zrekonstruovaného klubu Solidní jistota. Renata Abtová a Tomáš Gottlieb, bývalý manažer Ivety Bartošové, uspořádali hodně podařenou akci a povedlo se jim do klubu dostat mraky lidí. Ti pak hlavně kvitovali to, že se Slováková nestyděla a ukázala víc, než musela.

„Upřímně řečeno, přišla jsem pozdě a neměla jsem už na výběr. Podprsenky byly spíš pro holky s jedničkami. Byly to totální push-upky. Sama mám 295 mililitrů, takové asi tři a půlky, takže když mi z nich ty podprsenky udělaly osmičky, úplně jsem se v nich styděla vyjít,“ svěřila se Super.cz Nela. Jenže v koktejlkách už její ňadra nic nezveličovalo a stejně to byl mohutný pohled…

Reklama

Další články

Načítám