Hlavní obsah
Článek

Výběr uchazeček toužících po titulu České Miss 2013 včera oficiálně odstartoval. Jedno z pražských nákupních center se proměnilo na jeden den v přehlídkové molo, kde se představily krásné dívky nejen z Prahy, ale z celé republiky

Na akci pochopitelně nemohla chybět Michaela Maláčová, která se stala předsedkyní odborné poroty. Casting se neobešel bez přítomnosti úřadující České Miss Terezy Chlebovské, která zaujala rudou rtěnkou. „Je to už rok, kdy jsem se sama zúčastnila castingu. Ještě pořád si pamatuji, jak se cítí dívky, které chtějí uspět v soutěži. Ráda bych jim řekla, ať se ničeho nebojí a jdou štěstí naproti,“ vzkázala uchazečkám o korunku královny krásy Tereza Chlebovská.

Jak už jsme vás informovali, tak křeslo v porotě přijala také Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (36), kterou doprovodil její přítel Tomáš Ujfaluši s dcerou Kačenkou. Porotu ale netvořily pouze půvabné dámy. Své místo v ní měli například i Mr. Czech Republic 2010 Josef Karas nebo Libor Bouček (43), který bude moderovat finálové klání. Průvodcem celého odpoledne byl zkušený moderátor Petr Vágner (46), který se snažil dívky zbavit trémy. Pěveckým vystoupením zpestřila celé klání Markéta Poulíčková.

Celkem šest nejkrásnějších dívek postoupilo do semifinále, které se uskuteční na začátku prosince. O titul České Miss Universe, České Miss World a České Miss Earth se finalistky utkají v přímém přenosu 23. března.

Reklama

Další články

Načítám