Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý pražský proutník Josef Kokta (56), který se stále schází s o generaci mladší Ornellou Štikovou (31), s níž má syna Quentina, opět neudržel na uzdě svůj testosteronem nabitý organismus.

Kokta se na Prvního máje vášnivě vinul k atraktivní brunetce Adéle, se kterou nedávno nafotil odvážnou sexy fotku. Tu společně vydražili v jednom pražském klubu a výtěžek věnovali psímu útulku.

Oba se však na křtu tvářili jako pár a Kokta se mnohem mladší dívce mlsně díval do výstřihu a něžně ji držel za svůdný zadeček.

Ornella byla aspoň pro tuto chvíli zapomenuta. Ona sama prý slabosti svého milence pro krásné ženy zatím toleruje.

Na sociální síti se totiž pochlubila fotkou rozkvetlé třešně, pod kterou prý byla políbena. Kokta tak, zdá se, stíhá úplně všechno.

Potěšit svou dvacetiletou milenku a matku svého nejmladšího syna i laškovat po večerech s mladým „šťavnatým masíčkem“. Uvidíme, jak dlouhá bude tolerance Ornelly. Gábina Partyšová to vydržela celkem dlouhou dobu, ale i jí pohár trpělivosti časem přetekl.

Reklama

Další články

Načítám