Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se akční (a sexuální) superhrdina Arnold Schwarzenegger (76) přiznal k nevěře se služebnou a k nemanželskému synovi, vyplouvají na povrch další temné kapitoly z Terminátorova života. Poslední skandální odhalení si bývalý kalifornský guvernér rozhodně za rámeček nedá.

Vyšlo totiž najevo, že ještě v roce 1975 měl sex s tehdejší dětskou herečkou Gigi Goyette (52), která se s tím sama svěřila médiím. Opakovaný intimní styk měli mít v době, kdy tehdy 28letý Arnie natáčel dokument o kulturistice Pumping Iron.

„Už jsem měla sex předtím, ale nikdy s někým, jak byl Arnold. Byl dokonalý Adónis (krasavec z antické mytologie) - měl nejúžasnější tělo, jaké jsem v životě viděla,“ svěřila se Gigi podle amerického magazínu The National Enquirer.

Tím to ale nekončí. Někdejší milenci se znovu shledali až po 14 letech v hotelu, kde Schwarzenegger pořádal fitness víkend. V té době už byl tři roky ženatý s Mariou Shriver (55). „Naklonil se ke mně a zašeptal, jestli bych nechtěla přijít do jeho pokoje a užít si,“ řekla herečka. „Arnolda jsem namasírovala a měli jsme orální sex,“ popsala.

Za rok se při stejné akci setkali znovu. Tehdy ale Terminátor přijel i se svou ženou a jejími rodiči. „Stála jsem v lobby, když přišli. Arnold mě všem představil. Podaly jsme si s Mariou ruce. Byla milá a přátelská, já jsem ale v tu chvíli byla vyřízená,“ svěřila se.

„Když nakonec Maria odešla, Arnold mi pošeptal: ‚Jdi do svého pokoje, uvidíme se tam‘,“ vzpomíná Gigi, která to prý odmítala s tím, že Terminátora manželka spí ve stejném hotelu.

„Jenže Arnold mě objal a ani jeden z nás nemohl popřít silnou přitažlivost mezi námi. Zůstal se mnou asi hodinu a byl to ten nejúžasnější sex. Pak se vrátil k Marie,“ uzavřela.

Jejich příležitostný milenecký vztah vydržel sedm let do roku 1996, kdy se Gigi podle svých slov zamilovala do jiného muže a schůzky s Terminátorem ukončila.

Podle deníku The Los Angeles Times se Arnie bál, že jeho exmilenka o vztahu promluví. V roce 2003, kdy herec kandidoval na guvernéra, tak měla dostat 20 tisíc dolarů výměnou za to, že podepíše smlouvu o mlčenlivosti.

Nyní ale Gigi o vztahu promluvila a Arnieho nešetří. Tvrdí totiž, že kromě ní měl ještě dalších nejméně 13 milenek!

Reklama

Další články

Načítám