Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a ‚bodybuilderka‘ Jodie Marsh je schopná během minuty zásobovat svůj účet na Twitteru desítkou vlastních téměř totožných snímků v bikinách a denně trávit v posilovně i neuvěřitelných devět hodin! Tento režim je ale naštěstí již minulostí a Jodie se fanatickému cvičení už vyhýbá. V kombinaci s obepnutým kostýmem, který si oblékla na narozeniny komika Leigha Francise, to bylo znát.

Oslava Francisových čtyřicetin se nesla v duchu maškarním, a tak mnohé osobnosti dorazily ve více, či méně bláznivém převleku. Ten modelčin jistě patřil k nejvýraznějším, jelikož si na něm nechala záležet do posledního detailu. Součástí kostýmu byl i precizní modrý make-up, špičaté avataří uši a černá paruka.

Konečně znovu zdravě vypadající Jodie si párty skutečně užila a následně ji na svém Twitteru nazvala zaručeně nejlepší nocí svého života. Marsh totiž před necelými dvěma lety doslova propadla bodybuildingu. Na celé období ale nevzpomíná ráda: „Byly chvíle, kdy jsem se zlomila, plakala a cítila, že už nemůžu dál. Byla jsem tak zesláblá, že jsem někdy ani nemohla donést tašku do posilovny. Vstávala jsem v sedm ráno, tři hodiny cvičila kardio, dvě hodiny posilovala, hodinu cvičila břicho a tři hodiny jsem nacvičovala pózování,“ přiznala Marsh nelidský průběh denního tréninku, který před soutěží v bodybuildingu absolvovala denně po dobu osmi týdnů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám