Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí pouhých sedmnáct, a přesto je o ní slyšet čím dál víc. Stane se nakonec půvabná Kendall Jenner slavnější a fotografovanější než její sestra Kim Kardashian (43), na kterou již mnozí Američané mají averzi, protože je jí zkrátka všude plno? Kendall dosud nafotila pár převážně cudných módních kampaní, ale v soukromí začíná vystrkovat drápky...

Rodina Kardashianových tráví tento týden relaxováním na řeckém ostrově Santorini. I po této zdánlivě nevinné dovolené do jejich společné kasy přibude hezká odměna. Také sem totiž s rodinou přijel televizní štáb, který je natáčí v rámci hojně sledované reality show Keeping Up With the Kardashians.

Kendall se pro své fanoušky nechala nafotit na jachtě, a to jen v bikinách, aby následně několik pospojovaných snímků mohla sdílet na internetu. Její vytáhlá štíhlá postava přitom nedráždí jen je, ale také sestru Kim, která se netají tím, že Kendall její tělo závidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám