Hlavní obsah
Článek

Slovenská stříbrná Slávica Celeste Buckingham (28) a nejlepší československý interpret podle MTV EMAs 2012 Majk Spirit přináší svým fanouškům další duet, který plánovali již od roku 2011, kdy vytvořili první společnou skladbu Já a Ty. Aktuální novinka nese název "I Was Wrong".

Dvojice si nemohla pro uvedení společného duetu vybrat lepší období, než je máj, lásky čas. Vrabci na střeše si totiž cvrlikají, že mezi hudebníky vládne víc než jen profesionální vztah. Singl je navíc Majkovým dárkem k Celestiným osmnáctinám, které zpěvačka oslaví 3. května.

Jak to mezi těmito dvěma jiskří, uvidíte v chystaném videoklipu k duetu. Ten dvojice natočila jen před pár dny v USA, kam Majk za Celeste vycestoval. „Klip se natáčel v Kalifornii v oblastech Santa Monica, Venice, Malibu a Downtown Los Angeles,“ vysvětluje Majkův manažer Michal Matejovič. „Mnohé záběry byly realizovány v odlehlých oblastech Death Valley a Palm Springs. Přesouvání se mezi jednotlivými lokacemi v oblasti Los Angeles nebylo vzhledem k rozloze města vůbec jednoduché. Majkovi i Celeste patří uznání celého štábu za to, jak se této výzvy zhostili.“

Navzdory náročnosti si natáčení pochvalují i ​​samotní hlavní aktéři: „Natáčení s Celeste mělo super atmosféru, přestože bylo fyzicky náročné. Bylo tam mnoho komplikovaných scén, na poušti ve velkých vedrech nebo naopak ve studeném Pacifiku. Byl jsem překvapen, jaká byla Celeste statečná. Do klipu bylo vloženo množství energie. Udělali jsme silnou a výjimečnou skladbu, která si zaslouží výjimečné vizuální zpracování,“ říká Majk.

"Byl to úžasný zážitek. Nejtěžší byly pro nás náhlé změny počasí. Jeden den bylo velmi horko a natáčeli jsme na poušti a další den byla zase zima a natáčeli jsme v oceánu. No, líbilo se mi, že to bylo náročné. Já i Majk jsme do toho dali vše. Chtěli jsme spolu vytvořit něco jedinečného, ​​něco jiného a něco, co opravdu vysvětlí význam písně,“ dodává Celeste.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám