Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda televize Nova Lenka Hornová, která nyní šéfuje třem seriálům (Ordinace, Gympl, Doktoři z Počátků), je už téměř šest let šťastnou maminkou dcerky Laury. Z té se pomalu stává geniální dítě. „Už tři roky hraje golf a učí se kung-fu,“ šokovala nás Hornová.

Ta si myslí, že dcera je spíš po ní než po tatínkovi, režiséru Liboru Kodadovi. „Trošku je komediantka, je trochu víc extrovertní než Libor,“ říká producentka, které se prý dcera už svěřila, čím bude, až dospěje.

„Na to, že by po rodičích svého nejlepšího kamaráda zdědila tři zubní ordinace a musela by jako jeho žena být stomatoložkou, se moc netvářila. Občas chodila s tatínkem na plac, takže chvíli koketovala s tím, že by mohla být režisérkou. Ale teď mi řekla, že by si přála stát se profesionální golfistkou,“ směje se Lenka, která za deset let, co skončila coby moderátorka nováckého Prásku, zkrásněla a vypadá lépe než dříve.

Malá Laura chodí na golfové hřiště dvakrát týdně a maminka je z ní unešená. „Dřív říkala, že na ten hokej nechce. Odpovídala jsem jí: ‚To teda půjdeš, tam si najdeš ženicha!‘ Víceméně jsem ji k tomu přinutila, ale teď už ji to strašně baví. A vypadá u toho rozkošně. Je srandovní, jak mají ti prckové postoje u odpalu jako dospělí,“ má z dcerky radost velká televizní šéfka. Kromě toho Laura navštěvuje i dramatický kroužek, ale chodit na klasický holčičí balet odmítla.

„Přihlásila jsem ji tam ve třech letech, ale to ji nebavilo. Říkala, že tam hraje divná muzika,“ směje se na závěr Hornová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám