Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka SuperStar Zora Kepková (33) měla autonehodu! Jak nám prozradil zdroj z TV Nova, Kepková jela v pondělí dopoledne po náročném přímém přenosu z Plzně do Prahy, ale na dálnici ji nejspíš přemohla únava a ve vysoké rychlosti nabourala pravým bokem auta do svodidel.

"Naštěstí vyvázla bez zranění, ale odneslo to její auto, na kterém je škoda minimálně sto tisíc. Je zázrak, že z toho auta odešla po svých. Zorka je stále ještě v šoku a nechce o tom vůbec mluvit," prozradil Super.cz zdroj z televize. Sympatická moderátorka tak nejspíš podcenila své velké pracovní vypětí.

Kromě SuperStar ještě moderuje Snídani s Novou, vysílá v rádiu a do toho většinu volného času věnuje přípravám svatby se snoubencem Mírou.

"Nic mi není, naštěstí. Stáli při mně asi všichni andělé strážní, protože během těch několika vteřin mi hlavou vážně problesklo, že tohle je konec. Jsem tak šťastná, že to takhle dopadlo a odneslo to jen auto. Beru to jako varování, že mám přibrzdit ve všech směrech. Zřejmě za to mohl mikrospánek," řekla Zorka.

"Velmi se nám ulevilo, že Zorka vyvázla bez zranění. Doufám, že do nedělního přímého přenosu bude zcela v pořádku," dodal režisér SuperStar Pepe Majeský. Diváci Zorku opět uvidí už v neděli 5. května, kdy spolu s Romanem Juraškem bude moderovat už sedmé finále SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám