Hlavní obsah
Článek

Bývalá manželka Petra Jandy a reportérka TopStaru Martina Jandová je měsíc po rozchodu s muzikantem Danem Dobiášem a podepsalo se to pořádně na její váze. Martina nikdy nebyla štíhlá jako nyní. Zhubla na pouhých padesát kilogramů a neuvěřitelně jí to sekne. I na rozchodech se dá najít něco dobrého...

"Nedělám vůbec nic. Mám stres, nepravidelně jím, docela pařím, jedině snad nekouřím. Ani žádné plastiky. Až se na to vrhnu, tak to bude ještě lepší. Přísahám, že v obličeji nemám nic," řekla Super.cz Jandová i když se návštěvě plastického chirurga nebrání.

"Radikálně jsem zhubla, v obličeji se to podepsalo a na botox se chystám. Až se vyspím z oslavy, tak někam třeba zajdu," upřesnila s úsměvem Martina, která v pondělí s přáteli oslavila své 44. narozeniny.

Co stojí za její štíhlou postavou? "Troška stresu, více práce, méně spánku," směje se a dodává, že úplně zadarmo to nyní nemá. "Cvičím. Miluji sport, v dětství jsem dělala atletiku. Chodím cvičit, jezdím na kole. Sport mám součástí svého života. Spíš se cítím blbě, když necvičím," uzavřela Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám