Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tatiana Vilhelmová (45), která každým dnem porodí Vojtovi Dykovi (38) jeho prvního potomka, charismatického hudebníka uhranula svými nebezpečnými dekolty.

Z prvních oficiálních fotek slavného páru, jenž svůj vztah několik měsíců utajoval, je patrné, že se zamilovaná Vilhelmová oblékala před svou o několik let mladší láskou do vyzývavých outfitů.

Úspěšná herečka často vystavovala na odiv odvážné výstřihy, které jistě zamotaly hlavu nejen Dykovi, ale i všem mužům, kteří se okolo Táni pohybovali.

Škoda jen, že Vilhelmová nepotěšila zraky všech svých obdivovatelů v době svého těhotenství, když se jí vnady určitě opět zvětšily, ale herečka je pečlivě schovávala pod šaty.

Tatiana přitom není žádná netykavka, o čemž svědčí odvážné filmové scény, v nichž neváhala ukázat ňadra v celé své kráse. Na dekolty Tatiany Vilhelmové se však podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám