Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zesnulého Radka Brzobohatého pořádně zatočila s kily navíc. Už zhubla čtyři konfekční velikosti a nečekaně jí zůstala stejně velká ňadra. Rola Brzobohatá se pyšní ňadry číslo 8. "Nevím přesně, kolik mám dole. Nejsem ten typ, co skáče denně na váhu. Jsou to asi čtyři konfekční velikosti. Šaty jsem si koupila o dost menší. Prsa ale zůstala stejná," prozradila Super.cz Rola.

Jaký má recept na hubnutí? "Je to jednoduché. Nežrat, cvičit, nepít. Pak to jde relativně samo. Maximálně si dám výjimečně suché martini. Ale to je maximum," vysvětluje Rola, která doprovodila na udílení cen TýTý svého bratra Ondřeje, který získal zrcadlo coby nejpopulárnější herec.

"Táta se určitě kouká, vidí to. Mám radost, strašnou. Jsem na bráchu obrovsky hrdá," dodala Rola, které příprava na večer trvala asi čtyřicet minut. "Oblékala jsem se asi deset minut, foukačku mi dělala kamarádka a líčení byla rychlovka. Dohromady mi trvaly přípravy tak 40 minut," dodala Rola.

Reklama

Další články

Načítám