Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co mají společného Olga Schoberová a Markéta Konvičková (29)? Kromě luxusní postavy, sexy blond hřívy a zájmu mužů i hlavní roli v komiksu.

Stejně jako první český sex symbol šedesátých let a hvězda filmu "Kdo chce zabít Jesii?", i zpěvačka Markéta Konvičková se stala hrdinkou originálního komiksu, který popisuje život české zlaté mládeže. V obrázkově ztvárněné příběhu nechybí její první lásky, balancování na hraně mezi nebem a zemí, zklamání a experimenty. To vše naleznou příznivci komiksů v novém díle mladé grafičky a výtvarnice Barbory Balgové. Ta se ostatně netají inspirací slavné éry komiksů šedesátých let a dle jejich slov je Markéta tou nejlepší volbou pro hlavní postavu příběhu. „Je krásná, svůdná a ideální kombinace anděla a dračice, zkrátka sexy jako kdysi Olga Schoberová" libuje si svérázná autorka.

Několik grafických ochutnávek z komiksu budete moci vidět už za týden ve videoklipu Markéty Konvičkové k písni „Z ráje jsem utekla“, ta ostatně už dnes vévodí několika rozhlasovým hitparádám i díky textu Jaromíra Nohavici. Také autoři videoklipu slibují tu pravou komiksovou atmosféru s patřičným erotickým nádechem, lehce oděná Markéta totiž v klipu předvede své svůdné křivky v tajuplných figurách a pózách bikram jógy.

„Spojení bigram jógy a komiksu v jednom klipu je tím nejlepším nápadem, jóga mi totiž pomáhá zvyšovat fyzickou kondici a odstraňovat stres, což teď před maturitou potřebuji dvojnásob a komiksové bude vlastně i mé nové cédéčko ’Tablo’, které vyjde v den mé maturity“, úsměvem přikyvuje Konvičková.

Reklama

Další články

Načítám