Hlavní obsah
Článek

Patříte mezi rodiče, kteří usilovně přemýšlí o tom, jak dostat svoji ratolest od počítače ven na čerstvý vzduch? Víme proč je to tak těžké. Dětí milují počítačové hry, kde si mohou hrát na hrdiny. V letošním roce ale konečně přichází čas, kdy si děti začínají hrát na hrdiny i bez počítače.

Hrdinové v přírodě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Děti začínají měnit počítač za moderní hračky. Ty dovedou dokreslit jejich příběh hrdinství k dokonalosti. Je s nimi velká legrace a navíc když si děti hrají venku je jejich hra mnohem rozmanitější, plná kreativity a nápadů, které podporují rozvoj komunikace a vzájemné spolupráce s ostatními.

Lukostříl – Hra třeba na Robina Hooda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hračka bezpečná pro Vaše dítě i Vaše okolí. Skrývá v sobě zábavu na mnoho jarních i letních dnů. S dostřelem přes 30 metrů a dobrou přesností ohromí všechny účastníky hry. Lukostříl má tři šípy. Dva šípy jsou s pěnovou špičkou, jeden je patentovaný šíp s přísavkou Zartz, který se přilepí ke každému hladkému povrchu.

Bezpečný Prakostřel ZING!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělá a zároveň bezpečná zbraň pro kluky i pro holky. Rozpoutejte míčkovou válku s prakostřelem ZING. 3 kusy měkkých míčků se speciální drážkou pro jednoduché použití a unikátní nabíjecí systém, který udrží i nabitý míček na svém místě. Bitva může začít!

Trojitá zábava s Xstřel dělem 3v1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Multifunkční dělo 3v1 nabízí hned tři různé varianty zábavy, proto je ideální pro zábavu doma, tak i venku. Xstřel dělo 3v1 se může naplnit vodou a následně stříkat vodní smršť, nebo naplnit balónek vodou a pak jej použít jako vodní bombu. Balónky lze díky dělu také snadno nafouknout vzduchem. Další variantou zábavy jsou dvě pěnové šipky na super střelbu doma i venku.

Ogo disk set s míčkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Herní sada Ogo disk set s míčkem je vhodná jak pro jednoho, tak i pro více hráčů. Díky univerzálnosti Ogo disku můžete hrát tenis, volejbal, frisbee, nebo třena i hru na třetího. Ogo disk nabízí nekonečné možnosti, stačí mít jen fantazii a nápady. S Ogo diskem se prostě pobaví všichni - od nejmenších po dospělé.

Víme, kde se dají sehnat a ještě k tomu levně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dnešním uspěchaném světě se už nechce nikomu běhat po různých prodejnách, aby sehnal vše, co potřebuje. Proto vám přinášíme jako bonus tip, kde všechny tyto hitovky můžete sehnat. Navíc si je můžete objednat z pohodlí Vašeho domova a nechat si je přivézt až domů. Jedná se o Sparkys.cz - v jejich sortimentu najdete mnoho tradičních hraček, ale i hity posledních měsíců. U Sparkys navíc vždy máte jistotu, že koupíte originál. Spoustu informací o hraní si venku, ale i o jiných hračkách naleznete v jejich novém letním SPARKYS katalogu plném nápadů.

Další články

Načítám