Hlavní obsah
Článek

Britská soulová zpěvačka Duffy (26) asi hluboce lituje, že si na čtvrteční večeři v londýnské restauraci Hakasan vzala sice svůdné, ale neprakticky krátké červené šaty.

Ty ji zradily ve chvíli, kdy nastupovala do auta. A odhalily víc, než si půvabná hudebnice přála. Připravila tak pastvu pro oči a objektivy pohotových fotografů, kteří zpěvačku v nepříliš lichotivé pozici hned zvěčnili. Její pěkné nohy si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Duffy, která pochází z velšského městečka Nefyn, začala zpívat už jako patnáctiletá dívka v místních kapelách. Brzy se však vypracovala. Písněmi, jež si píše sama, se proslavila po celém světě. Jak ale mnohokrát přiznala, popularita ji příliš netěší.

Před třemi lety se svěřila, že je na pokraji psychického zhroucení. Sláva jí totiž vzala možnost žít tak, jak byla zvyklá. A také dělat věci, které jsou pro ostatní lidi samozřejmostí. Třeba vyrazit s přáteli na pivo, aniž by ji lidé poznávali.

„V těchto situacích se cítím ohrožená. Je to strašlivá chvíle, když je na jedné straně baru patnáct chlápků, na druhé straně banda dívek, a ti všichni se se mnou chtějí fotit. Já si přitom chci dát jen pár skleniček,“ popsala tehdy své útrapy zoufalá zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám