Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když dravá ryba českého šoubyznysu Ornella Štiková (31) v říjnu svému národu prezentovala ohromující zprávu světového významu o tom, že pro svého budoucího potomka pořídila dupačky v barvách tygra, bylo to spíš úsměvné. Teď ale došlo na nejhorší a Quentin, který je už pár pátků na světě, musel začít vybrané oblečky nosit. Coby tygřík se tváří vyděšeně a jako by vyčítavě, cože mu to matinka udělala. To ale ještě není to nejhorší. Ornella má v zásobě i kravičku!

„Myslím, že se mu to oblečení líbí. Možná vypadal vystrašeně, ale pak, po pořízení snímku, se smál. Víte sami, jak je těžké zachytit takhle malé dítě,“ brání se Štiková. A prozrazuje, co dalšího srandovního prckovi pořídila. „Ještě má kravskej obleček,“ raduje se.

Že některým rodičům podobné úbory pro mrňata připadají nemístné, nebere. „Když je někdo takhle malinkej, může si dovolit nosit roztomilé věci a nedělá to z něj d***lka. Kdyby se to všeobecně tolerovalo víc, takové pohodlné, teploučké, hezké a roztomilé věci by nosili i dospělí. Vždyť právě proto si vymysleli lidé maškarní plesy,“ uzavřela Ornella Štiková. Už se těšíme, až nám synátora představí v brnění coby Darth Vadera z Hvězdných válek…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám