Hlavní obsah
Článek

Dlouho se dařilo americké herečce Kirstie Alley (62) vzdorovat původním tělesným tvarům, se kterými začínala trénovat v taneční soutěži Dancing With the Stars. Hvězda komediální trilogie Kdopak to mluví nebo seriálu Veroničiny svůdnosti tehdy bodovala na celé čáře nejen po taneční stránce, ale především po té vizuální, jelikož byla díky náročným tréninkům týden po týdnu štíhlejší. Postavu si Alley bedlivě hlídala i po soutěži a ještě donedávna si užívala úzkých večerních šatů, v nichž vypadala senzačně. Na snímcích z neděle je však znát, že se herečka znovu poněkud zakulatila.

Kirstie Alley byla o víkendu přistižena, jak vystupuje ze svého vozu se svým psem v náručí. Herečka se oblékla do své oblíbené kombinace legín a volných šatů, což její postavě nesvědčí již dlouhodobě. Přitom před dvěma lety televizní diváky okouzlovala nejen ladnými pohyby pod vedením tanečního partnera Maksima Chmerkovského, ale rovněž neuvěřitelnou proměnou, kterou s ní prožívala polovina Ameriky. Alley tehdy došla až do finále, kde nakonec skončila druhá za hráčem amerického fotbalu Hinesem Wardem.

Herečka následně pokračovala hubnoucím programem a v září 2011 uvedla, že zhubla celkem 45 kilogramů. Začala randit se zajíčky a zdálo se, že nabrala nový dech. Ještě loni v říjnu okouzlovala v dlouhých šatech, když opouštěla restauraci Bouchon v Beverly Hills doprovázena pohledným a o poznání mladším fešákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám