Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se Dagmar Patrasová (67) v únoru objevila na dvacátém výročí svatby Jiřího Krampola a Hanky Krampolové, všechny překvapila tím, že prošla dietou a skvěle prodává svůj napěchovaný hrudník. Nyní, po dvou měsících, šla její váha ještě víc dolů. A královna dětských srdcí s hubnutím zdaleka nekončí. Podívejte se do fotogalerie na to, jak díky tomu Patrasová omládla!

„Pokračuju dál. A velmi úspěšně. Jediná dieta, která na mě zabírá, je ta, kterou mám naordinovanou od doktorky Dagmar Peřkové, které doma mimochodem také říkají Dáda. Spočívá v tom, že se v těle vytváří ketony, které požírají tuk, ale zachovávají svalovinu,“ vysvětlila Super.cz Patrasová na křtu knihy Jedlíci ke stejnojmennému filmu, v němž hraje.

„Mám roli knihovnice, která se stará o manžela tak, že přestává myslet na sebe. Až po odhalení jeho nevěry o sebe začne dbát. Zajede do sanatoria a tam se sblíží s o dost mladším trenérem Karlem Heřmánkem mladším. Vtipné je, že ve filmu hraju kamarádku majitelky kliniky estetické medicíny paní Petry, s kterou jsem dlouholetou kamarádkou i ve skutečnosti,“ řekla nám na terase zkrášlovacího ústavu, kde se křest konal, představitelka nesmrtelné princezny Xénie z pohádkového seriálu Arabela.

Ta do filmu musela nabrat osm kilogramů, které už hravě shodila a pokračuje dál. „Je mi hrozně fajn, cítím se velice dobře a zdravě. Výhodou je, že mi ta dieta velmi chutná. I manžel Felix Slováček to hodnotí velmi kladně. V uvozovkách s lehkou závistí říká, že se do té diety před svými sedmdesátinami pustí také. S paní doktorkou hubnou i další celebrity, ale nebudu je jmenovat,“ usmívá se šibalsky Dáda, která se prý těší na reakci diváků na Jedlíky.

„Šikovnému panu režisérovi Tomáši Magnuskovi se povedl husarský kousek. Tahle komedie se lidem vryje do paměti a možná jim i zasáhne do života,“ dodala herečka a zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám