Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudba dýdžejky LayDee Jane vzbuzuje u posluchačů většinou pozitivní reakce. Když ale kráska hrála na slavnostním otevření obchodu s módou pro mladé, objevily se nezvykle protesty.

Nad povedeně rekonstruovaným obchodem se totiž nacházejí kanceláře Ministerstva pro místní rozvoj a úředníkům se pranic nelíbilo, že jim dýdžejka zpříjemňuje pracovní dopoledne housovými beaty a chytlavými vokály.

„Místo toho, aby byli rádi, že ti lidi dostanou pohodovou hudbu, tak přišla stížnost," kroutí hlavou dýdžejka, která musela svou hudbu znatelně ztlumit.

Dýdžejka, vlastním jménem Lucie Králová, ve své tvorbě kombinuje prvky tech-trance a melodického trance stylu, a proto se její hudba hodí hlavně do klubů a na halové akce. Vůbec se ale nebrání zahrát si na komerční akci, jako byla právě vzpomínaná otvíračka obchodu s módou.

„Všechno má něco do sebe. Jsem ráda, že si tady zahraju takovou hudbu, kterou nehraju v klubech. Poznám se s novými lidmi a podpořím jim apetit k nakupování," nechala se slyšet LayDee Jane, kterou následně na pódiu vystřídalo pražské electro-popové duo Cartonnage.

Související témata:
Ministerstvo pro místní rozvoj

Reklama

Další články

Načítám