Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V kuloárech českého šoubyznysu se nyní řeší jeden pořádný skandál. Eva Pilarová (†80) se totiž rozhodla udělat si radost a nazpívat písničku s Vojtěchem Dykem (38) z Nightworku a Matějem Ruppertem z Monkey Business. Jenže ti prý měli uprostřed natáčení song úplně zazdít, když se ho údajně rozhodli dál nezúčastnit kvůli osobě autora textu a hudby!

Tím je Jarek Šimek (50), dřívější hudební skladatel Ivety Bartošové nebo italského dua Jalisse. Existují zprávy, že písničku si Eva Pilarová u Šimka objednala, odsouhlasila ji, dokonce ji zazpívala i ve studiu. Po ní šel před mikrofon i Vojta Dyk a setkal se i s Šimkem. Jenže pak zničehonic práce na písničce přestaly, údajně kvůli tomu, že Dyk najednou odmítl s takovým „šrotem“, jako je Šimek, spolupracovat a od pokračování práce na písni měl odradit i Matěje Rupperta.

Dnes se hlavní aktéři skandálu nechtějí k písničce vůbec znát. „Moje deska Pilarka 2013 se měla vždy výhradně skládat z textů Pepíčka Fouska, muziku dělali kluci z mé kapely. Nic víc tam nemělo být. Písnička, o které mluvíte, se nedomlouvala, nenatáčela, ani neexistuje,“ sdělila Super.cz překvapivě Eva Pilarová, která patrně z osobních důvodů dělá, jako by song nikdy nebyl na světě.

Sdílnější nebyl ani Jarek Šimek. Na otázku, zda má pravdu Pilarová nebo informátor, který tvrdí, že svůj part natočila jak královna českého swingu, tak Dyk, který měl dostat hudbu a text předem a neměl s tím problém až do doby, kdy se ve studiu potkal s Šimkem, producent odpověděl neurčitě.

„Nechme to být. Důležité je to, co vám řekla Evička, které si strašně moc vážím. Cédéčko se jí neskutečně povedlo, to je nejdůležitější. A ani na kluky se nezlobím. Pokud si o mně myslí něco negativního, mají na to právo a mě to neuráží. Jsem na podobné věci zvyklý,“ dodal Šimek, který je nakonec na desce zastoupen kvůli autorství bonusového duetu Pilarové s televizní reportérkou Roubíkovou.

Nakonec jediným, kdo řekl přesně, jak to celé bylo, je producent desky Roman Šandor, v jehož studiu se točilo. „Vojta Dyk přijel, odzpíval si svoje a odjel. Byl tu i Jarek Šimek. I když jsem byl producentem desky, tuhle písničku, která měla původně na cédéčku být, si hlídal on,“ uvedl Šandor.

Reklama

Další články

Načítám