Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalový zázrak a krasavec v jednom Cristiano Ronaldo (28) bude mít nejspíš opět co vysvětlovat své partnerce Irině Shayk (27). Ta mu už údajně pár záletů během jejich tříletého vztahu odpustila. Tentokrát se provalila jeho údajná nevěra s Brazilkou Andressou Urach, která koncem loňského roku bodovala na soutěži Miss BumBum Brasil.

Sedmadvacetiletá Andressa skončila druhá v klání o nejkrásnější pozadí a jak je vidno z fotografií z finálového večera, rozhodně své tvary dokáže pořádně předvést. Nyní se nechala slyšet, že se slavným hráčem Realu Madrid strávila noc dva dny před nedávným zápasem s Borussií Dortmund.

„Říkal mi, že byl velmi vzrušený, když viděl moje fotky na internetu, a první věc, na kterou se mě zeptal, byla, zda jsem to skutečně já ze soutěže Miss BumBum Brazil. Bylo to s ním úžasné, jeho tělo je dokonalé, je jako řecký bůh. Nemohl přestat mluvit o mém zadku,“ prozradila pár pikantností blondýnka, kterou prý zájem Ronalda velmi těší a dodnes nemůže uvěřit, že se s ním vůbec setkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám